BTK SE

A B.T.K. Szituációs Lövész és Szabadidős Sportegyesület 2015 szeptemberében kezdte meg a működését azzal a szándékkal, hogy professzionális szakmai segítséget nyújtson a sportág gyakorlói számára és betekintést adjon az újonnan csatlakozni vágyóknak. Mint például lövészet-oktatás vagy napra kész jogi háttér ismeretének fényében szakmai tanácsadás.

Magyarországon a lövészeti szakágakban, így az IPSC sportágban is a sportolók bevezetése és képzése a mai napig gyerekcipőben jár. Emiatt olyan ideálisan működő egyesület megalapítása volt a cél, amely az első lépések megtételétől, a lőfegyverek biztonságos használatának tanulásától, az utánpótlás neveléséhez szükséges feltételek biztosításáig, az engedélyek beszerzésétől, a kezdeti gyakorlástól a minősített versenyzők versenyeken való részvételéig végigkíséri és támogatja a tagokat.

2017 őszétől lehetőségünk nyílt Budapesten egy teremlőtér üzemeltetésére, amit 2022 tavaszától a saját, 2 hektáron elterülő, 12 lőszektorral rendelkező sportlőterünk megnyitása követett, ahol országos és nemzetközi szintű szituációs lövészeti versenyeket rendezünk.

A BTK SE klub tagjai mellett más, lőtérrel nem rendelkező egyesületeknek is helyet és lehetőséget biztosítunk gyakorlásra és versenyek lebonyolítására.

Rendvédelmi szervek és laikusok számára egyaránt alkalmat adunk képzések lebonyolítására vagy a sport kipróbálására élménylövészet formájában.

BTK SE lőtere az alábbi lövészeti szakágak gyakorlására alkalmas:

 
 
 
 
 

A BTK SE az MDLSZ, Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség  és az MSSZ, Magyar Sportlövők Szövetsége és a Honvédelmi Sportszövetség tagja

Elmúlt már 18 éves? A honlap fegyvereket tartalmaz! Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak.