BTK SE

A B.T.K. Szituációs Lövész és Szabadidős Sportegyesület 2015 szeptemberében kezdte meg a működését azzal a szándékkal, hogy professzionális szakmai segítséget nyújtson a sportág gyakorlói számára és betekintést adjon az újonnan csatlakozni vágyóknak. Mint például lövészet-oktatás vagy napra kész jogi háttér ismeretének fényében szakmai tanácsadás.

Magyarországon a lövészeti szakágakban, így az IPSC sportágban is a sportolók bevezetése és képzése a mai napig gyerekcipőben jár. Emiatt olyan ideálisan működő egyesület megalapítása volt a cél, amely az első lépések megtételétől, a lőfegyverek biztonságos használatának tanulásától, az utánpótlás neveléséhez szükséges feltételek biztosításáig, az engedélyek beszerzésétől, a kezdeti gyakorlástól a minősített versenyzők versenyeken való részvételéig végigkíséri és támogatja a tagokat.

2017 októberében lehetőségünk nyílt Budapesten, ezen belül Újpesten egy lőtér üzemeltetésére, aminek a felújítása folyamatos üzem mellett jelenleg is folyik. Saját tagjaink mellett más, lőtérrel nem rendelkező egyesületeknek is helyet és lehetőséget biztosítunk gyakorlásra és versenyek lebonyolítására.

Rendvédelmi szervek és laikusok számára egyaránt lehetőséget nyújtunk képzések lebonyolítására vagy a sport kipróbálására élménylövészet formájában.

BTK SE lőtér az alábbi lövészeti szakágak gyakorlására alkalmas:

 
 
 
 

A BTK SE az MDLSZ, Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség  és az MSSZ, Magyar Sportlövők Szövetsége és a Honvédelmi Sportszövetség tagja

Elmúlt már 18 éves? A honlap fegyvereket tartalmaz! Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak.